søndag 13. november 2011

En koselig langhelg er forbi.

På fredag var det plandag i bhg og skole, så vi benyttet sjansen til å besøke min svigerinne og hennes to jenter.
Jeg fikk vasket klær, siden vaskemaskinen min har tatt kveld, og ungene fikk leke med sine kusiner. Vi hadde det så kjekt at vi ble til middag. Og jeg fikk ørret, er jo ingen som liker det her hos meg, så da blir ikke laget heller. Mens ungene fikk fiskepinner.
Etter middag bar det hjem med klesvasken under armen, og hjem i seng med to trøtte barn.


På lørdag var det så nydelig vær at vi måtte ut på tur. Og siden vi har et fjell i nærheten(som vi kan gå fram og tilbake)så tok vi turen dit. Mormoren og samboeren hennes var også med. De hadde ikke vært på dette fjellet før, så det var jo litt ekstra stas å få vise veien. Lillesøster var "turleder" opp, og Storebror ned. Dette er nok noe de har fra bhg, der de bytter på å få gå først:)


I dag har vi hatt en stille og rolig søndag. Mannen fikk frokost på sengen, det er jo farsdag må vite ;)
Ungene ble lagt til bløt i badekaret i 1.5 time, mens jeg fikk brettet klærene som ble vasket hos min svigerinne på fredag. Skal si de to trollungene var skrukkete når de var ferdig å bade...hehe
Etter bad så laget jeg og Lillesøster brownies som vi skulle ha med oss i middagsbesøk. Har faktisk aldri laget det før, men fant en enkel oppskrift på en blogg (jeg må seriøst begynne å skrive ned..for jeg husket ikke hvilken blogg) Og den var knallgod.
Hos min kjære mor fikk vi raspeballemiddag. Det er jo bare så deilig.
Men man blir jo bare så mett, og i tillegg kommer jo dessert, og etter det kommer jo vafler og brownies på bordet.
Man ruller jo hjem igjen.

Nå sover mine søte små, og jeg skal snart begynne å gjøre klart til hverdagen igjen. Finne fram litt klær og andre ting som skal brukes i morgen.

Hva har du gjort i helgen?

Ønsker deg en avslappende søndagskveld:)

2 kommentarer:

  1. Så flotte bilder - tenk at vi har så bra vær midt i november!

    SvarSlett
  2. Høres ut som den deilig helg! Jeg har vært i skogen - i regnet - sammen med familien - og OIOIOI, jeg oppdager nå at jeg har vært KJEMPEtrendy, for jeg tok med ei diger grein (som hadde falt ned altså) fra et lerketre. Og det enda jeg ikke har fått med meg at de er så populære at folk sender i posten til hverandre *ler*

    Ja, ja, deilig å være trendy helt uten vilje.

    Ha en fin mandag!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar.